Svenska medium

Zoë Lightworker

Zoë Lightworker var ett så kallat indigobarn. Hon kände sig ofta annorlunda och har skrivit om den erfarenheten i en av sina böcker. Hon utbildade sig inom musik i USA och var med i Melodifestivalen med sin egen låt. Sen lämnade hon storstadslivet för att kunna fokusera helhjärtat på den andliga utvecklingen.

Zoë Lightworker gick på Adolf Fredriks musikskola som barn och ungdom. Därefter följde Kungsholmens Musikgymnasium, Kulturama och Berklee College of Music i Boston. Efter alla gedigna och musikaliska utbildningar arbetade Zoë Lightworker som sångerska och låtskrivare i många år. Hon var bland annat med i Melodifestivalen med en låt som hon hade skrivit själv, nämligen ”Hollywood-Do”.

Redan som barn var Zoë clairvoyant

Ordet Clairvoyance kommer från franskan och betyder ”klarseende”. Inom spiritismen innebär den här förmågan att du kan skåda saker som är dolda för sinnena. Du kan exempelvis se saker på avlägsna platser, dit synen inte når eller att kunna läsa med förbundna ögon. Zoë har haft två lärare som har betytt mycket. Den ena är Gordon Smith. Han brukar kallas för ”Englands mest exakta medium”. Den andra är Vendela Cederholm. Hon har bland annat medverkat i det populära programmet ”Det okända”.

Zoë flyttade från storstaden för ett par år sedan

Efter många år i Stockholm, valde Zoë att lämna huvudstaden för Öland istället. Zoë uppger att huvudanledningen var att ständigt få en ström av information. Det stör den inre processen. Sedan hon landade på Öland har de mediala upplevelserna blivit starkare och det har hjälpt henne att utvecklas som individ. Zoë tycker att det är viktigt att ta hand om den fysiska kroppen, när allt arbete sker på en annan nivå. Zoë har en 2-årig yogalärareutbildning och är internationellt diplomerad yoga- och meditationslärare inom Kundaliniyoga. och har undervisat det på flera platser. Både för privatpersoner och hos företag. För Zoë Lightworker är yogan inte bara ett sätt att hålla sig i fysisk form, utan även ett sätt att finna inre balans.

Undervisningen som hjälpte Zoë att arbeta som healer, var hos Eric Pearl

Dr. Eric Pearl hade en populär kiropraktorpraktik. Hans klienter började rapportera om märkliga ”tillfälligheter”. De blev av med sjukdomar och vittnade om hur det kändes när de hade blivit behandlade med hans händer. Då förstod Eric att han hade en ”gåva”. Han har varit med i The Dr. Oz Show, The New York Times och CNN. Zoë Lightworker har format sin egen metod inom healing. Hon har tagit de kunskaper hon har fått till nästa nivå och utformat en egen behandlingsform. I den står hon i samråd med sin guide på andra sidan.

Zoé har skrivit böcker inom personlig och andlig utveckling

Några exempel är boken ”Kärlekssoldaterna och den nya världen”. Det är en faktabok om energibarnen och deras viktiga egenskaper för framtiden. Hon har även skrivit boken ”Annorlunda – ett indigobarn på villovägar”. I den får vi följa Zoë´s egen livsresa som indigobarn. Zoë Lightworker har även skrivit boken ”Livsväven”, som handlar om regressionsterapi. Det vill säga att upptäcka sambanden mellan tidigare liv och nutid.

Kommentarer inaktiverade för Zoë Lightworker